Normal view MARC view ISBD view

Dicionario da Comida Galega : do Abadexo á Zorza / Xavier Rodríguez Baixeras

by Rodríguez Baixeiras, Xavier (1945-); César Lorenzo / Xan Carballa [Publisher].
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Vigo : Aira : Engaiolarte , 2018 Edition: 1ª ed.Description: 590 p. : il. cor ; 33 cm.ISBN: 9788494900709.Subject(s): Alimentos - -- Usos y costumbres | Alimentos - -- Usos e costumes | Gastronomía -- Galicia -- Dicionarios -- COMER, COMER | Gastronomía -- Galicia -- DiccionariosOnline resources: Click here to access online Abstract: A comida é parte fundamental de calquera cfultura. Define como vivimos e como entendemos o mundo. A gastronomía é piar do noso saber colectivo e grazas a este libro, por primeira vez na historia, podemos aprehendelo dunha maneira ordenada, erudita e brillante.Este dicionario enciclopédico é un percorrido apaixonante pola vida que se esconde detrás de cada alimento, de cada prato, de cada receita. Xavier Rodríguez Baixeras explica o vínculo de cada alimento coa nosa cultura a través da pegada que foi deixando na historia e na literatura List(s) this item appears in: COMER, COMER
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item data
Prestable CEIP Milladoiro
Sala préstamo
64 ROD dic/cociña 1 Available CEC044000014617

Inclúe, en orde alfabética, a definición, o étimo, variantes, referencias de autores, receitas...

A comida é parte fundamental de calquera cfultura. Define como vivimos e como entendemos o mundo. A gastronomía é piar do noso saber colectivo e grazas a este libro, por primeira vez na historia, podemos aprehendelo dunha maneira ordenada, erudita e brillante.Este dicionario enciclopédico é un percorrido apaixonante pola vida que se esconde detrás de cada alimento, de cada prato, de cada receita. Xavier Rodríguez Baixeras explica o vínculo de cada alimento coa nosa cultura a través da pegada que foi deixando na historia e na literatura

Formación Profesional

Powered by Koha